GRIZLY
Sweets Směs na mramorovou bábovku bez lepku - expirace 980 g
Skladem (>5ks)
18. 6. Může být u vás
Dočasně nedostupné
Doprava od 59 Kč
Připravte si během chviličky těsto na domácí, bezlepkovou bábovku se sníženým obsahem cukru. Na výsledném domácím moučníku si pochutnáte nejen u nedělní kávy. Expirace: 15.5.2025
Popis
GRIZLY Sweets Směs na mramorovou bábovku bez lepku, se sníženým obsahem cukru 980 g
- Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu
- Složení: Samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, kakao, prášek do pečiva, citronová kůra, vanilka.
- Země výroby: Česká republika
- Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
- Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru.
Vlastnosti a výhody: Balení obsahuje 1 sáček, ve kterém ještě najdete v odděleném pytlíčku kakao. Základem směsi na mramorovou bábovku je kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Mouka ve vyvážené kombinaci s ostatními surovinami a s erythritolem, který snižuje v bábovce poměr cukru, je směsí už připravenou na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci, olejem a mlékem) a následné pečení. Hotová bábovka chutná domácky a poctivě.
- Bez lepku
- Se sníženým obsahem cukru
- Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou
- Kvalitní suroviny
- Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte
- Vyrobeno čerstvě v České republice
Recept: Na přípravu bábovky potřebujete tyto tekuté suroviny:
- 3 vejce
- 100 ml oleje
- 350 ml mléka
Obsah sáčku č.1 vsypte do větší mísy a přidejte olej, mléko a vejce. Vše důkladně promíchejte. Polovinu hmoty přelijte do menší misky a přisypte kakao (sáček č.2). Do vymazané a vysypané formy nalijte nejdříve světlou a poté tmavou hmotu. Pečte na 160 °C (horní a spodní ohřev) cca 1 hodinu. Nechte ve formě vychladnout a teprve poté vyklopte.
GRIZLY Tip: Bábovka chutná skvěle také ve spojení se šlehačkou nebo lehce oslazenou zakysanou smetanou.
Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.
Složení:
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1 484 kJ / 351 kcal |
Tuky: | 1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,4 g |
Sacharidy: | 83,5 g |
z toho cukry: | 26,5 g |
Vláknina: | 1,5 g |
Bílkoviny: | 14,2 g |
Sůl: | 0,2 g |