Mangový týden je tady! - Mango Exclusive za 229 Kč a k tomu DOPRAVA ZDARMA s Balíkovnou.
GRIZLY Sweets Směs na mramorovou bábovku bez lepku 980 g
Připravte si během chviličky těsto na domácí, bezlepkovou bábovku. Na výsledném domácím moučníku si pochutnáte nejen u nedělní kávy.
Balíkovna | 49 Kč |
---|---|
Zásilkovna | 65 Kč |
PPL Parcelshop | 69 Kč |
PPL | 99 Kč |
GLS - výdejní místo | 69 Kč |
Balík Do ruky | 79 Kč |
PPL - Expresní doručení následující pracovní den | 199 Kč |
GLS - doručení na adresu | 89 Kč |
Zásilkovna - doručení na adresu | 99 Kč |
Zásilkovna - doručení na adresu | 89 Kč |
Expediční sklad Olomouc | 29 Kč |
Expediční sklad Olomouc | ZDARMA |
Výdejní místo Olomouc - Grizly prodejna | 29 Kč |
Dobírka | 49 - 50 Kč |
pro věrné zákazníky
GRIZLY Sweets Směs na mramorovou bábovku bez lepku, 980 g
- Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu
- Složení: Samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, kakao, prášek do pečiva, citronová kůra, vanilka.
- Země výroby: Česká republika
- Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
- Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru.
Vlastnosti a výhody: Balení obsahuje 1 sáček, ve kterém ještě najdete v odděleném pytlíčku kakao. Základem směsi na mramorovou bábovku je kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Mouka ve vyvážené kombinaci s ostatními surovinami a s erythritolem, který snižuje v bábovce poměr cukru, je směsí už připravenou na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci, olejem a mlékem) a následné pečení. Hotová bábovka chutná domácky a poctivě.
- Bez lepku
- Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou
- Kvalitní suroviny
- Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte
- Vyrobeno čerstvě v České republice
Recept: Na přípravu bábovky potřebujete tyto tekuté suroviny:
- 3 vejce
- 100 ml oleje
- 350 ml mléka
Obsah sáčku č.1 vsypte do větší mísy a přidejte olej, mléko a vejce. Vše důkladně promíchejte. Polovinu hmoty přelijte do menší misky a přisypte kakao (sáček č.2). Do vymazané a vysypané formy nalijte nejdříve světlou a poté tmavou hmotu. Pečte na 160 °C (horní a spodní ohřev) cca 1 hodinu. Nechte ve formě vychladnout a teprve poté vyklopte.
GRIZLY Tip: Bábovka chutná skvěle také ve spojení se šlehačkou nebo lehce oslazenou zakysanou smetanou.
Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1 484 kJ / 351 kcal |
Tuky: | 1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,4 g |
Sacharidy: | 83,5 g |
z toho cukry: | 26,5 g |
Vláknina: | 1,5 g |
Bílkoviny: | 14,2 g |
Sůl: | 0,2 g |
- CALBUCO, s.r.o. Varšavská 715/36, Praha,
- IČO: 04084357
- DIČ: CZ04084357
Správnosti a aktuálnosti informací o výrobcích věnujeme nejvyšší péči. Předpisy a nařízení pro výrobu potravin jsou však neustále aktualizovány, a tak může dojít ke změnám v uváděném složení potravin, obsahu živin, alergenů či dietetických informacích. Před použitím výrobku doporučujeme přečíst etiketu.
Výborně připravená směs,nad kterou nemusím přemýšlet a výsledek je výborný.Je to jedna z mála buchet která manželovi chutná poté co mu našli celiakii.Bezlepkové pečení je o mnoho náročnější než klasika..Vítám jakoukoliv vyzkoušenou směs která mi to může usnadnit
Jednoduchá příprava a výborná chuť
Ještě jsme nepekly, ale věříme, že to bude dobré. Doporučuji.
Vynikají babovka z skvělých ingrediencí. Zvládne i muž :-D
Přehledný návod, snadná příprava. Těsto mělo dobrou konzistenci. Při pečení bábovka krásně vyběhla (naštěstí z formy nepřetéká jako těsto z pšeničné mouky, ale narůstá kolmo vzhůru, jinak by mi z menší formy přetekla). Upečená bábovka má pěknou strukturu, možná jen trochu víc lámavou než klasická „lepková“. Chuť mi z počátku přišla nezvyklá, ale po dvou kouscích jsem si zvykla :). Překvapilo mě, jak je bábovka velká a hlavně sytá. Měli jsme problém to ve dvou lidech v průběhu týdne sníst. Chutnala nám.