Mangový týden je tady! - Mango Exclusive za 229 Kč a k tomu DOPRAVA ZDARMA s Balíkovnou.
GRIZLY Sweets Směs na vánoční perníčky bezlepkové 560 g
Se směsí na bezlepkové vánoční perníčky si snadno upečete to nejlahodnější cukroví. Díky receptuře od renomované cukrářky budete váš výsledek vždy dokonalý.
Balíkovna | 49 Kč |
---|---|
Zásilkovna | 65 Kč |
PPL Parcelshop | 69 Kč |
PPL | 99 Kč |
GLS - výdejní místo | 69 Kč |
Balík Do ruky | 79 Kč |
PPL - Expresní doručení následující pracovní den | 199 Kč |
GLS - doručení na adresu | 89 Kč |
Zásilkovna - doručení na adresu | 99 Kč |
Zásilkovna - doručení na adresu | 89 Kč |
Expediční sklad Olomouc | 29 Kč |
Expediční sklad Olomouc | ZDARMA |
Výdejní místo Olomouc - Grizly prodejna | 29 Kč |
Dobírka | 49 - 50 Kč |
pro věrné zákazníky
GRIZLY Sweets Směs na vánoční perníčky bezlepkové 560 g
- Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu
- Složení: Bezlepková směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), cukr moučka, jedlá soda, kakaový prášek, perníkové koření, zahušťovadlo: xanthanová guma.
- Země výroby: Česká republika
- Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
- Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru.
Vlastnosti a výhody: S bezlepkovou směsí na lahodné perníčky je vánoční pečení jednoduché, rychlé a samá radost. Základem na perníčky je kvalitní směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako jsou rýžová, bramborová, kukuřičná, pohanková a tapioková mouka. Vše je již nachystané na přidání másla, vajec a medu a následné pečení. Vánoční perníčky chutnají jako domácí díky poctivé receptuře bez barviv, aromat a jiných nepřirozených příměsí.
- Bez lepku
- Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou
- Kvalitní suroviny
- Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte
- Vyrobeno čerstvě v České republice
Recept: Na přípravu těsta potřebujete tyto tekuté suroviny:
- 60 g medu
- 50 g másla
- 2 vejce
Obsah sáčku smíchejte s ostatními ingrediencemi a vypracujte hladké těsto. Nechte ideálně přes noc odpočívat v lednici. Poté vyválejte přes fólii na válu podsypaném bezlepkovou moukou na tloušťku asi 5 mm a vykrajujte tvary. Pečeme na 160 °C cca 12 minut. Perníčky musí mít při vytažení z trouby nazlátlou barvu, ale na dotek musí být ještě stále měkké. Nechte dokonale vychladnout. Poté sejměte z plechu.
Množství těsta odpovídá klasické jedné dávce běžného cukroví, což je v cca 2 - 2,5 plechu. Záleží na velikosti vykrajovátek, tloušťce těsta a velikosti plechu.
GRIZLY Tip: Perníčky jsou po upečení hned měkké, můžete je tedy nazdobit a hned jíst. Pokud chcete skladovat, doporučujeme v uzavřené nádobě.
Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1 541 kJ / 365 kcal |
Tuky: | 0,9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,3 g |
Sacharidy: | 84,6 g |
z toho cukry: | 26,9 g |
Vláknina: | 1 g |
Bílkoviny: | 3,9 g |
Sůl: | 0,1 g |
- CALBUCO, s.r.o. Varšavská 715/36, Praha,
- IČO: 04084357
- DIČ: CZ04084357
Správnosti a aktuálnosti informací o výrobcích věnujeme nejvyšší péči. Předpisy a nařízení pro výrobu potravin jsou však neustále aktualizovány, a tak může dojít ke změnám v uváděném složení potravin, obsahu živin, alergenů či dietetických informacích. Před použitím výrobku doporučujeme přečíst etiketu.
Já jsem nadmíru spokojená, místo medu používám čekankový sirup, takže byly sladké akorát a s těstem se pracovalo výborně, ale je fakt, že jsem ho zapomněla 14 dní v lednici :). Chuťově výborné a k nerozeznání od klasických lepkových, plánuju příští rok pořídit víckrát.
Koupeno prvně, zatím jsou perníčky tvrdé ale jsem vegan, takže nedodržen postup.Chuťově ale i tak dobré.
Moc děkuji za tuto směs na cukroví. Je skvělá, cukroví se moc povedlo. Dobře se s těstem pracovalo, což někdy u bezlepkového těsta je problém. Chuťově je skvělé, k nerozeznání od lepkového.
Budu zkoušet tuto sobotu péci
skvělé. Měli jsme i minulý rok. Chutnaly i zbytku rodiny bez diety.