Labeta

Želírovací cukr 2:1 500 g

49 Kč

98 Kč / kg

Skladem (>5ks)

28. 4. Může být u vás

Dočasně nedostupné

Doprava od 59 Kč

Cukr s přísadami na přípravu džemů a marmelád.

Popis

Labeta Želírovací cukr 2:1 500 g

Věděli jste, že džem můžete připravit i v domácí pekárně? Pokud máte rádi nové věci a rádi zkoušíte nové receptury, zkuste vytvořit džemy netradičních chutí. Chcete mixovat jablka se skořicí či zkusit kombinaci hrušek a ostružin? Směle do toho! Nechte zkrátka za vás mluvit vaše chuťové pohárky. Aby však měl džem ideální konzistenci, nezapomeňte do něj přidat želírovací cukr 2:1, který se hodí pro středně sladké ovoce. A protože želírovací cukr, který je přirozeně bez lepku, již cukr obsahuje, nemusíte jej do džemu přidávat.

Složení: Cukr, želírující látky (guma guar, xanthan, pektiny, guma tara, karubin), konzervant: sorban draselný, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citrónová, extrakt z oregana.

Složení:

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1699 kJ / 400 kcal
Tuky: 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 98 g
z toho cukry: 98 g
Bílkoviny: 0,5 g
Sůl: 0,01 g