Skladem (>5ks)
28. 4. Může být u vás
Dočasně nedostupné
Doprava od 59 Kč
Cukr s přísadami na přípravu džemů a marmelád.
Popis
Labeta Želírovací cukr 2:1 500 g
Věděli jste, že džem můžete připravit i v domácí pekárně? Pokud máte rádi nové věci a rádi zkoušíte nové receptury, zkuste vytvořit džemy netradičních chutí. Chcete mixovat jablka se skořicí či zkusit kombinaci hrušek a ostružin? Směle do toho! Nechte zkrátka za vás mluvit vaše chuťové pohárky. Aby však měl džem ideální konzistenci, nezapomeňte do něj přidat želírovací cukr 2:1, který se hodí pro středně sladké ovoce. A protože želírovací cukr, který je přirozeně bez lepku, již cukr obsahuje, nemusíte jej do džemu přidávat.
Složení: Cukr, želírující látky (guma guar, xanthan, pektiny, guma tara, karubin), konzervant: sorban draselný, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citrónová, extrakt z oregana.
Složení:
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1699 kJ / 400 kcal |
Tuky: | 0,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,1 g |
Sacharidy: | 98 g |
z toho cukry: | 98 g |
Bílkoviny: | 0,5 g |
Sůl: | 0,01 g |