Balení:
Skladem (>5ks)
25. 11. Může být u vás
Dočasně nedostupné
Arašídové máslo GRIZLY s hořkou belgickou čokoládou je skvělou svačinkou. Arašídy jsou bohaté na zdravé tuky, bílkoviny a vlákninu, čokoláda na antioxidanty.
Popis
GRIZLY Arašídový krém s belgickou čokoládou 500 g
Vlastnosti a výhody: Arašídový krém v kombinaci s belgickou vysokoprocentní čokoládou si sami vyrábíme v malých šaržích, abychom se mohli zaručit za čerstvost a kvalitu všech ingrediencí produktu. Nejdříve na sucho horkým vzduchem pražíme čerstvé arašídy, následně je meleme do jemné konzistence a smícháváme s rozpuštěnou čokoládou. Nakonec vše ještě jednou rozšleháme, aby byl krém krásně nadýchaný, a teprve ten balíme do dózy. Čistá kombinace arašídů a hořké belgické čokolády ve vyváženém poměru zaručuje vynikající chuť. Arašídy si získávají celou řadu příznivců kvůli obsahu vlákniny, bílkovin a zdravých tuků.
Výhody:
- Velké a uzavíratelné balení
- Bez lepku / bez emulgátorů / bez palmového oleje / vhodné pro vegany / bez přidaných cukrů / bez soli
- Čerstvě vyrobeno v České republice
- Jemná textura
Použití: Využití arašídového krému s čokoládou je velmi široké. Můžete jej namazat na palačinky, na ovoce, přisladit jím smoothie nebo dochutit ranní kaši. Výborný je samozřejmě i jen tak samotný. Krém můžete využít i při pečení dle své fantazie. Arašídové máslo s hořkou čokoládou je zdravou a sytou svačinkou pro každého.
Složení:
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 2 402 kJ / 574 kcal |
Tuky: | 45 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 12 g |
Sacharidy: | 17 g |
z toho cukry: | 12 g |
Vláknina: | 9 g |
Bílkoviny: | 21 g |
Sůl: | 0 g |
Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody.
Složení: Arašídy 75 %, belgická 60% hořká čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo) 25 %.
Země původu: Česká republika.
Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
Určeno k přímé spotřebě.
Balení: Šroubovací plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a víčkem.
Doporučujeme před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem.
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.