GRIZLY

Arašídový krém s belgickou čokoládou 500 g

Balení:

500 g

149 Kč

298 Kč / kg

Skladem (>5ks)

25. 11. Může být u vás

Dočasně nedostupné

Arašídové máslo GRIZLY s hořkou belgickou čokoládou je skvělou svačinkou. Arašídy jsou bohaté na zdravé tuky, bílkoviny a vlákninu, čokoláda na antioxidanty.

Popis

GRIZLY Arašídový krém s belgickou čokoládou 500 g

Vlastnosti a výhody: Arašídový krém v kombinaci s belgickou vysokoprocentní čokoládou si sami vyrábíme v malých šaržích, abychom se mohli zaručit za čerstvost a kvalitu všech ingrediencí produktu. Nejdříve na sucho horkým vzduchem pražíme čerstvé arašídy, následně je meleme do jemné konzistence a smícháváme s rozpuštěnou čokoládou. Nakonec vše ještě jednou rozšleháme, aby byl krém krásně nadýchaný, a teprve ten balíme do dózy. Čistá kombinace arašídů a hořké belgické čokolády ve vyváženém poměru zaručuje vynikající chuť. Arašídy si získávají celou řadu příznivců kvůli obsahu vlákniny, bílkovin a zdravých tuků. 

Výhody:

  • Velké a uzavíratelné balení
  • Bez lepku / bez emulgátorů / bez palmového oleje / vhodné pro vegany / bez přidaných cukrů / bez soli
  • Čerstvě vyrobeno v České republice
  • Jemná textura

Použití: Využití arašídového krému s čokoládou je velmi široké. Můžete jej namazat na palačinky, na ovoce, přisladit jím smoothie nebo dochutit ranní kaši. Výborný je samozřejmě i jen tak samotný. Krém můžete využít i při pečení dle své fantazie. Arašídové máslo s hořkou čokoládou je zdravou a sytou svačinkou pro každého.

Složení:

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2 402 kJ / 574 kcal
Tuky: 45 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 12 g
Sacharidy: 17 g
z toho cukry: 12 g
Vláknina: 9 g
Bílkoviny: 21 g
Sůl: 0 g

Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody.

Složení: Arašídy 75 %, belgická 60% hořká čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo) 25 %.

Země původu: Česká republika.

Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.

Určeno k přímé spotřebě.

Balení: Šroubovací plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a víčkem.

Doporučujeme před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem.

Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.