Skladem (>5ks)
Dočasně nedostupné
3. 10. u vás
Doprava zdarma
Křupavý lyofilizovaný rybíz jsme podrtili na prach a zlomky, které ve vaší kuchyni najdou široké uplatnění. Třeba jako přísada do různých sladkých krémů, dezertů nebo domácích limonád.
Popis
GRIZLY Červený rybíz lyofilizovaný prach a zlomky 50 g
Křupavý lyofilizovaný rybíz jsme podrtili na prach a zlomky, jež ve vaší kuchyni najdou široké uplatnění. Třeba jako přísada do různých sladkých krémů, dezertů nebo domácích limonád. Hodí se také do kaší nebo jogurtů, kterým propůjčí krásnou červenou barvu. Zlomky lyo rybízu můžete využívat klidně celý rok, protože díky speciálnímu procesu sušení hlubokým mrazem neztratily nic ze svojí typické rybízové chuti. Pokud byste kromě rybízového lyo prachu zatoužili také po mrazem sušeném červeném rybízu v tradiční formě, není problém, jeden takový pro vás máme.
Proč chtít GRIZLY lyo červený rybíz prach a zlomky:
✅ neobsahuje přidaný cukr
✅ šetrně sušený mrazem
✅ široké využití v kuchyni
Věděli jste, že…
…lyofilizace je proces sušení hlubokým mrazem za velmi nízké teploty a tlaku? Dochází k vysušení přirozeně obsažené vody, proto je lyofilizované ovoce tak křupavé. Navíc si v maximální možné míře zachová svou původní barvu, chuť, vůni.
GRIZLY TIP ⬇️
Plno zajímavostí o mrazem sušeném ovoci najdete v našem článku. Tak si ho neváhejte přečíst.
Složení: červený rybíz lyofilizovaný 100 %
Země původu: Polsko
Skladování: Skladujte při teplotě 2–25 °C při maximální vlhkosti 70 %.
Složení:
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1171 kJ / 280 kcal |
Tuky: | 1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | <0,1 g |
Sacharidy: | 65 g |
z toho cukry: | 35 g |
Vláknina: | 20 g |
Bílkoviny: | 7 g |
Sůl: | 0,01 g |