Dočasně nedostupné
Mimořádný tím, že patří mezi skutečné delikatesy a současně našemu tělu prospívá.
Popis
Iswari Kokosový cukr BIO 250 g
Je získáván v Indonésii ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Nektar je potom zpracováván v místních vesnicích domorodců a získané krystalky jsou výjimečnou pochutinou s jemně karamelovou příchutí.
Nízký glykemický index 35 ho činí vhodným sladidlem pro mírné diabetiky a také pro ty, kteří upřednostňují sladidla, jež nezatěžují slinivku břišní. Dále obsahuje vysoké množství minerálů, jako hořčík, draslík, zinek a železo. Je také bohatý na vitamíny sk. B.
Je považován za sladidlo, které nejméně zatěžuje životní prostředí a je tak ideální pro udržitelný rozvoj ekonomik třetího světa. Kokosový cukr není rafinovaný!
- Nízký glykemický idex 35
- Výjimečně lahodný
- Plný minerálů (draslík, hořčík, zinek, ad.)
Složení: 100% bio kokosový cukr (krystaly)
Složení:
Nutriční hodnoty / 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1636 kJ / 390 kcal |
Tuky: | 1,0 g |
z toho nasycených: | 0,9 g |
Sacharidy: | 95 g |
z toho cukry: | 81 g |
Vláknina: | 4,0 g |
Bílkoviny: | 0,8 g |
Sůl: | 0 g |