Kuřecí křidélka s česnekem a balsamikovým octem

Kuřecí křidélka s česnekem a balsamikovým octem

Kuřecí křidélka, na kterou si připravíte výtečnou marinádu s balsamicem a bylinkami.

A jdeme na to:

V hrnci na extra panenském olivovém oleji osmahněte stroužky česneku. Jakmile budou osmažené, stroužky vyndejte a v témže oleji osmažte cibuli. Přidejte kuřecí křídélka, opepřete a dochuťte bylinkami. Smažte zhruba 8 - 10 minut, aby se chutě promíchaly.
V misce smíchejte balsamico, cukr a kuřecí vývar. Když budou kuřecí křídélka osmažena dozlatova, polijte je připraveným dresinkem. Vařte na středním až mírném plameni asi půl hodiny. Podávejte s rýží.

Recept od Borges

Počet porcí: 4
Ingredience

Líbí se vám tento článek? Řekněte o tom svým známým!